top of page

GEZIN

Anita
lf_fam_zeldenrust-48.jpg

The kids who need the most love will ask for it in the most unloving ways.

Tiemen
lf_fam_zeldenrust-52.jpg

If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses. - Henry Ford.

Wij zijn Anita en Tiemen Zeldenrust, ouders van vier kinderen  (geboren tussen 1996 en 2003) en gezinshuisouder van acht kinderen (geboren tussen 2004 en 2009).

 

Wij hebben onze kinderen een warm en stabiel nest kunnen bieden en het gaat ons aan het hart dat duizenden kinderen in ons land niet veilig thuis kunnen opgroeien.

Met onze professionele achtergrond én met onze ervaring van het samen opvoeden van onze biologische kinderen zijn wij op 1 januari 2019 enthousiast met ons gezinshuis gestart in het mooie dorp Hoevelaken.

In ons gezin zijn vier biologische kinderen: 

Anne ('96) Romy ('98) Eva ('01) en Joël ('03). Van hen woont alleen Joël nog bij ons thuis.

 

Voor Anita is het openstellen van het eigen huis voor kinderen in nood een al jaren gekoesterde droom. Een groot deel van haar leven, zowel privé als beroepsmatig, heeft in het teken gestaan van het opvoeden, begeleiden en vanuit een pedagogische visie werken aan de ontwikkeling van kinderen.

 

Op een andere manier geldt deze drive ook voor Tiemen. Als vader van vier kinderen heeft hij plezier in het mogen begeleiden van jonge mensen naar volwassenheid. Vanuit zijn werk bij Present Nederland heeft hij een vanzelfsprekende focus op het ondersteunen van gezinnen in kwetsbare situaties.

Sinds januari '19 zijn geleidelijk onze acht gezinshuiskinderen bij ons komen wonen, verdeeld over twee plekken: bij ons in huis en in studio's op ons erf.

Connect met ons op social media

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page