top of page
Wat een jaar | 2020
Keurmerk gehaald

Keurmerk gehaald

januari - Trots op ons officiële kwaliteitsstempel dat er blijk van geeft dat we voldoende aandacht hebben voor kwaliteit binnen ons gezinshuis.

Vakantie op Texel

Vakantie op Texel

februari - Best spannend, met het gezinshuis een weekje op vakantie. We kozen voor Texel.

Hoevelaken helpt

Hoevelaken helpt

maart - NLdoet vandaag in ons gezinshuis! Deze helden van de #lionsclubhoevelaken helpen ons enorm bij het afrasteren van onze tuin.

Gezinshuis in coronatijd

Gezinshuis in coronatijd

maart - Met 10 man in één huis. Artikel van Anita in het ND.

Een goede buur...

Een goede buur...

mei - Onze pleegdochter (12) mocht leren lassen bij de buurman. En nu staat dit in de tuin.

Het vijfde plekje

Het vijfde plekje

juli - Deze schoenen van ons nieuwe gezinshuiskind zijn eigenlijk heel symbolisch.

In verwachting

In verwachting

augustus - Nog twee weken, dan kunnen we onze pup ophalen. Maar nu moeten we het nog eens worden over de naam.

Uitbreiding dierenpark

Uitbreiding dierenpark

april - Ons dierenpark is uitgebreid met konijntjes en kanaries. Heerlijk voor de kinderen in deze tijd van sociale distantie.

Het is een meisje

Het is een meisje

augustus - Ze zit er helemaal klaar voor, vandaag komen de gezinshuiskinderen allemaal weer thuis na onze vakantie en we kijken naar ze uit!

De ochtenden

De ochtenden

september - Voor schooltijd nog even bij de dieren langs die achter ons huis lopen. Dat is voor hem de fijnste start van de dag. En wat een prachtige lucht krijgen we er vandaag bij!

Raad van toezicht

Raad van toezicht

september - Blij met onze nieuw ingestelde raad van toezicht. Hiermee organiseren we onze eigen feedback. Een betrokken raad van toezicht stimuleert tot gesprek en tot reflectie op ons functioneren.

Weer samen

Weer samen

december - De komst van een nieuw kind kondigt zich aan. En hier is nog plaats. Haar kleine broer kijkt vol verwachting naar haar komst uit. Heerlijk dat zij straks weer samen zijn!

Waarom juist zij

Waarom juist zij

april - Ik kende deze plek, de ontvangsthal was overweldigend groot, maar altijd vol beweging en geluid. Nu was het er overweldigend kil en akelig stil.

Isolatie

Isolatie

december - Daar zit ze dan, dag 2 op haar kamer. Ze heeft corona en we proberen ons zo goed als dat lukt bij haar vandaan te houden.

Lieve verrassingen

Lieve verrassingen

december - We voelden ons vandaag wonderlijk gedragen. Wat werden we de dag door verwend met lieve verrassingen voor de deur of op een andere manier. Zoals ook al door andere lieve mensen eerder dit jaar.

bottom of page