top of page

Hellup!

Ik kan het allemaal niet meer overzien. Twee huizen tegelijk, één daarvan een ruïne, de ander dreigt er een te worden. Ik word geconfronteerd met een deel van mezelf dat ik lastig vind: hulp vragen. Om ons gezinshuis te kunnen starten is hulp van anderen nodig. Het is echt te groot voor ons alleen. Gelukkig zorgt Tiemen voor het financiële deel van die hulpvraag. Hij heeft bij Present veel geoefend met het in beweging brengen van mensen om de portemonnee te trekken voor het goede doel. Fijn dat daar gehoor aan wordt gegeven. We hebben van twee fondsen geld ontvangen om onze stilteruimte en een deel van de slaapkamers voor de pleegkinderen te kunnen bouwen. Van een vriendin die naar Amerika is geëmigreerd kregen we zomaar een groot bedrag voor een nieuwe trampoline in de tuin. Echt geweldig! Maar we zijn er nog niet, het opstarten is een enorme investering die we met onze spaarpot alleen niet kunnen betalen.

Het verzamelen van hulptroepen voor de verbouwing ligt op mijn bordje. En het is geweldig om te merken dat er veel handen zijn die onderdeel willen zijn van onze plannen. Als je dat van tevoren bedenkt zie je vooral je eigen directe netwerk voor je. Familie en naaste vrienden. Dat er echter uit onverwachte hoek allerlei mensen opduiken die zich belangeloos aanbieden hun handen uit de mouwen te steken vinden we echt zo'n cadeau!

Nog vijf weken te gaan voor de verhuizing. Ik durf het bijna niet te vragen, maar... willen jullie ons ook de komende tijd nog blijven ondersteunen? We hebben jullie nodig!


Boaz heeft de vliering uit de stal gesloopt.


De oude badkamer is volledig gesloopt, we kunnen gaan opbouwen.

Nadenken over de inrichting van de eetkamer.137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

cape

ego

spullen

Comments


bottom of page